Για να φτάσετε στην παραλία της Κολοκύθα πρέπει να μπείτε στο χωριό της Ελούντας και να κατευθυνθείτε προς τον περίφημο δρόμο με τις αλυκές. Περνώντας τον δρόμο αυτό και ύστερα από έναν ανηφορικό χωματόδρομο, καταλήγετε στην εκκλησία του Αγίου Λουκά. Κάπου εκεί αφήστε το αυτοκίνητό σας και συνεχίστε με τα πόδια. Κατηφορίζοντας θα δείτε την πανέμορφη παραλία της Κολοκύθας!

Αξιολόγηση
9.0
Πρόσβαση
7.5
Παραλία
9.5
Θάλασσα
10
Σχόλια (2)
από, 22-07-2011
Αξιολόγηση
9.7
Αν πάτε νωρίς το πρωί θα δείτε μια πολύ όμορφη παραλία, με καθαρά νερά και ψαράκια. Δυστυχώς 11.00-17.00 η παραλία είναι ασφυκτικά γεμάτη με κόσμο που φέρνουν τα καραβάκια και τίποτα δε θυμίζει τον πραγματικό της χαρακτήρα!
Πρόσβαση
9
Παραλία
10
Θάλασσα
10
Αξιολόγηση
8.3
Η παραλία της κολοκύθας είναι από τις λίγες αγνές παραλίες που υπάρχουν (ακόμη). Η πρόσβαση γίνεται μέχρι ένα σημεία με αυτοκίνητο ή μηχανή και μετά με τα πόδια. Υπάρχει και η εναλλακτική πρόσβαση με σκάφος... αλλά αυτό είναι ένα από τα αρνητικά της παραλίας, καθώς τις ώρες που δένει σκάφος στην παραλία με τους τουρίστες, γίνεται ένα μικρός χαμός!! Όμως νωρίς το πρωί και αργά το απόγευμα είναι φανταστική και αρκετά ερημική.
Πρόσβαση
6
Παραλία
9
Θάλασσα
10

Κορυφαία Μνημεία

Κορυφαίες Παραλίες

Ακολουθήστε μας στο Pinterest
Βρείτε μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Βρείτε μας στο Google Plus
RSS